Trick Reliance 3G Proxy Trick with TW/FB/WA Updated Hosts [Updated - 29 June 2015]

Discussion in 'Reliance Internet tricks' started by Ein$tieN, May 28, 2015.

  1. Ein$tieN

    Ein$tieN ★★★★★★★

    Messages:
    1,071
    Likes Received:
    993
    Hello DigitalJanata,

    I am sharing Reliance 3G Working Proxy Trick with All available Twitter / Facebook/ WhatsApp Updated Hosts List. This trick is found to be working at the time of posting (i.e. June 2015). Further details and some tweaks info related with the trick are posted below:

    [01] Use ProxyCap / Proxifier Software (For setting up Reliance 3G with these softwares, Please take a look at Reliance Old Threads)

    [02] Speed is at best during 01:00 AM - 08:00 AM (As per my experience)

    [03] Set Connection Type : Ethernet and Max Connection Number : 32 in IDM Options -> Connection for better downloading speed in IDM

    [04] Use Reliance DEFAULT DNS Servers and Pinger Software for a stable connection

    Tested Host (Updated) :
    Hidden Content:
    **Hidden Content: Only Proactive member can see this**


    [​IMG]

    Complete List of All TW/FB/WA Hosts :

    Twitter Hosts :
    Hidden Content:
    **Hidden Content: Only Proactive member can see this**

    Facebook Hosts :
    Hidden Content:
    **Hidden Content: Only Proactive member can see this**

    WhatsApp Hosts :
    Hidden Content:
    **Hidden Content: Only Proactive member can see this**


    Help & Information : Click Me
    Last edited: Jun 29, 2015
  2. GreatX

    GreatX ՏԱթЄГ ӍѺԀЄГѦҬѺГ Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    1,015
    Likes Received:
    1,262
    Well from Past 20 days speed is same in day as it was use to be in night..
    Royalrik likes this.
  3. Ein$tieN

    Ein$tieN ★★★★★★★

    Messages:
    1,071
    Likes Received:
    993
    Well i guess its varies Areawise and depends upon signal reception / load on servers; i mentioned the timings when i get the speed.
  4. GreatX

    GreatX ՏԱթЄГ ӍѺԀЄГѦҬѺГ Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    1,015
    Likes Received:
    1,262
    I don think , it has anything to do with area...within same region and with same Sim i was getting speed only after mid night but now its same all the time.i made change is only that now i don connect with Modem Dashboard...check out u may also feel difference :D
    Royalrik likes this.
  5. anup sharma

    anup sharma ★★★★

    Messages:
    124
    Likes Received:
    12
    lets seee....

    ohhh...:sad:

    cant able to see:sad:
    Last edited by a moderator: May 29, 2015
  6. superd

    superd ★★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    2,275
    Likes Received:
    317
    i also get speed only from 2am to 6am :cry: other times 10KB/s in MP
  7. wonderboy20

    wonderboy20 ★★★★★

    Messages:
    441
    Likes Received:
    62
    good work Ein
  8. imtiyazemmu

    imtiyazemmu ★★★★

    Messages:
    115
    Likes Received:
    168
    working fine :)
    Ethan.mackloy likes this.
  9. letitbe

    letitbe ★★

    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    koi plz btatdo .... mera data cut ho rha h 1gb an only 100 mb bacha hai.. plz koi btao...
    barikajit likes this.
  10. Ein$tieN

    Ein$tieN ★★★★★★★

    Messages:
    1,071
    Likes Received:
    993
    Spamming will earn you a PERMANENT BLOCK
    Yeah, kinda same here !
  11. Mehfuz

    Mehfuz

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Why i m not able to see this post
  12. sunilshk

    sunilshk ★★★

    Messages:
    55
    Likes Received:
    23
    Plz pm me trick
    Like added + thanks in advance
    barikajit likes this.
  13. fulcrum95

    fulcrum95 ★★★★★★

    Messages:
    581
    Likes Received:
    47
    Bro what are the apn ??
  14. AKASH86

    AKASH86 ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,123
    Likes Received:
    84
    now not working
  15. Blackarrow

    Blackarrow ★★

    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
  16. Khan55

    Khan55 ★★★

    Messages:
    64
    Likes Received:
    2
    Pm me plz
  17. Blackarrow

    Blackarrow ★★

    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    J can't see... If Anyone can PM me... Pls PM... J don't have post count and I don't want to spam
  18. ~J$K~

    ~J$K~ ★★★★★

    Messages:
    270
    Likes Received:
    211
    reliance twitter trick is now blocked in jharkhand.....smartwap is not connected in jh...it is automatically disconnected whenever trying to connect to proxy
  19. Ranger007

    Ranger007 ★★★★

    Messages:
    188
    Likes Received:
    10
    Thanksssssss
  20. GreatX

    GreatX ՏԱթЄГ ӍѺԀЄГѦҬѺГ Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    1,015
    Likes Received:
    1,262
    Nope still working just stopped last Night...
    Royalrik likes this.
  21. Khan55

    Khan55 ★★★

    Messages:
    64
    Likes Received:
    2
    I can't see plz help me
  22. look4sky

    look4sky ★★★★★ ProActive

    Messages:
    296
    Likes Received:
    55
    dns use karne pe data deduct ho raha he
  23. look4sky

    look4sky ★★★★★ ProActive

    Messages:
    296
    Likes Received:
    55
    post count badhao phir dekhega bro
  24. Ein$tieN

    Ein$tieN ★★★★★★★

    Messages:
    1,071
    Likes Received:
    993
    Use Rcomwap "or" Smartwap.. whichever works for your SIM.
    Working, just some random glitches from Reliance servers, It happens frequently with Reliance
    Oh.. Then use it with Default DNS servers.
    !rFaN $uMaRo and wmnitin like this.
  25. ron

    ron ★★★★★ ProActive

    Messages:
    348
    Likes Received:
    30
    thx bro,for updating us
  26. sanju-b007

    sanju-b007 ★★★★★★★★★

    Messages:
    1,481
    Likes Received:
    839
    android me kaise use karu ? :sad:
  27. Ibrar Alam(RONIK)

    Ibrar Alam(RONIK) ★★★★★★★

    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    587
    porani hosts me bhi achi speed aati thi 2mbps isme jyada nhi aati bas 900-1100kbps aati h but bro working h....
  28. Ein$tieN

    Ein$tieN ★★★★★★★

    Messages:
    1,071
    Likes Received:
    993
    You're Welcome :)
    Google about "Proxifier for Android".. See if you can find something relevant because i always use Wifi on my Android device, so can't help much about it !!
    Speed doesn't depends upon Hosts Until 'n' Unless Host is very specific to certain APN / 2G (or) 3G based plans and Yes, Reliance is still working and i have provided enough Hosts to give a try if Old hosts stops working... So Long Live Reliance :D
    !rFaN $uMaRo likes this.
  29. riyan18999

    riyan18999 ★★★★

    Messages:
    148
    Likes Received:
    1
    data deducts randomly sometimes ,any solution for this ?? i use firefox and idm options
  30. Ein$tieN

    Ein$tieN ★★★★★★★

    Messages:
    1,071
    Likes Received:
    993
    Sorry, No solution for random data deduction !!
    wmnitin and riyan18999 like this.