reliance trick blocked

Discussion in 'Internet help & support' started by Hedgehog, Sep 18, 2014.

  1. Hedgehog

    Hedgehog ★★★★★

    Messages:
    341
    Likes Received:
    51
    Reliance vod.rcom.co.in with pory 80 trick not working anymore even that site is not opening and I have 500mb remaining data bal. In my sim.......by using config speed is getting capped to 20kbps so no use of it....is anyone have any other way to use it...
    P.s dont give me fb or twitter trick :p
  2. bapansourav

    bapansourav ★★★★★

    Messages:
    202
    Likes Received:
    33
    its working fine....check again :)
  3. DKN

    DKN ★★★

    Messages:
    59
    Likes Received:
    4
    working h....chk it again...:troll5:
  4. ramiz46

    ramiz46 ★★★★★ ProActive

    Messages:
    479
    Likes Received:
    96
    wrk fi9 in up east :)
  5. superd

    superd ★★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    2,275
    Likes Received:
    317
    state?
  6. Shubham Kanwaria

    Shubham Kanwaria ★★★★★★

    Messages:
    592
    Likes Received:
    156
    Working fine for me....
  7. Govil

    Govil ★★★★★★

    Messages:
    959
    Likes Received:
    465
    It was not working at night. ..now it's rocking :D
  8. R$K

    R$K Co-Admin Staff Member Co-Admin

    Messages:
    2,154
    Likes Received:
    1,792
    working fine :troll5:
  9. PROTOTYPE

    PROTOTYPE ★★★★★

    Messages:
    410
    Likes Received:
    111
    working good here in bihar :)
  10. R$K

    R$K Co-Admin Staff Member Co-Admin

    Messages:
    2,154
    Likes Received:
    1,792
    in jharkhand too :dance2:
  11. Priyan$hu

    Priyan$hu ★★★★★★★

    Messages:
    1,194
    Likes Received:
    749
    now its abt to close airtel bbm and voda also stopped like this way only.

    Was a temporary problem in night.Working again.
    Last edited by a moderator: Sep 18, 2014
  12. Ubaid

    Ubaid ★★★★★★★

    Messages:
    1,038
    Likes Received:
    262
    Theard lock
    Priyan$hu likes this.
  13. Hedgehog

    Hedgehog ★★★★★

    Messages:
    341
    Likes Received:
    51
    As I an creating new thread coz m old thread was locked without confirming to the thread owner that it's solved or not :p....btw it did nt worked for me till now as vpn nd proxy both not working. ...
    Can anyone try to open vod.rcom.co.in in his browser it will not open :p
  14. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    339
    it's blocked in my state as well just use 94 plan nd use fb host........
  15. BlueBird

    BlueBird DroidTechie Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    1,488
    Likes Received:
    669
    Mention your states where its blocked as per you ?
  16. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    339
    me? jammu
  17. R$K

    R$K Co-Admin Staff Member Co-Admin

    Messages:
    2,154
    Likes Received:
    1,792
    vod.r.... host is not working for u ?
  18. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    339
    yep, it's blocked in many other states
  19. BlueBird

    BlueBird DroidTechie Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    1,488
    Likes Received:
    669
    Time to find new Trick :blush:
  20. R$K

    R$K Co-Admin Staff Member Co-Admin

    Messages:
    2,154
    Likes Received:
    1,792
    try twitter host..
  21. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    339
    costly but no option

    Not applicable here

    What is it and how to act. It?

    Did u tried fb host with monthly fb plan or any?
    16rs may need data balance also

    What host u used that time?

    I think h.facebook.com may work
    Last edited by a moderator: Sep 19, 2014
  22. R$K

    R$K Co-Admin Staff Member Co-Admin

    Messages:
    2,154
    Likes Received:
    1,792
    use free twitter pack for 3 months
    send a SMS “ACT Twitter” to 53739

    data pack required to use twitter host

    pm me bro

    its working for u ?

    its 16rs fb and whatsapp pack but not working for me

    yes, i have tried but not working, currently using vod.r.... host

    h.fb.com

    i`v tried but not working
    Last edited by a moderator: Sep 19, 2014
  23. sharad24041994

    sharad24041994 ★★★★★

    Messages:
    362
    Likes Received:
    102
    Use Reliance MNC Trick.........
  24. AKASH86

    AKASH86 ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,122
    Likes Received:
    84
    working fine
  25. bapansourav

    bapansourav ★★★★★

    Messages:
    202
    Likes Received:
    33
    Use reliance collg plan ie for rs 16 unlimited fb and whatsapp
  26. bapansourav

    bapansourav ★★★★★

    Messages:
    202
    Likes Received:
    33
    No i am currently using vod.. host. But in other forums they said that its working using fb host. Will try after my net pack expires.. :)
  27. Hedgehog

    Hedgehog ★★★★★

    Messages:
    341
    Likes Received:
    51
    Fb host? Can you tell full setting?
  28. bapansourav

    bapansourav ★★★★★

    Messages:
    202
    Likes Received:
    33
    Hidden Content:
    **Hidden Content: Only Proactive member can see this**
  29. sharad24041994

    sharad24041994 ★★★★★

    Messages:
    362
    Likes Received:
    102
    try m.facebook.com than it's working i am using in android
  30. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    339
    What error you was getting ? What was the problem?