Docomo Tata Docomo Trick(Haryana) October 2014

Discussion in 'Internet tips & tricks' started by Karan Kumar, Sep 28, 2014.

  1. Karan Kumar

    Karan Kumar ★★★★

    Messages:
    102
    Likes Received:
    37
    hello frndss i m posting this trick for my all friends trick is confirmed working where tata****mo.com homepage is opening @0 balance..
    how to use:-
    *change your proxy setting as
    Hidden Content:
    **Hidden Content: Only Proactive member can see this**
    *do same setting in idm also
    *make homepage as
    Hidden Content:
    **Hidden Content: Only Proactive member can see this**
    done. :)
    trick is personaly tested nd confirmed working in haryana...
    hit like to appreciate my work..
    Last edited: Sep 28, 2014
  2. pssecretajent

    pssecretajent ★★★★★★

    Messages:
    598
    Likes Received:
    58
    somebody tell him to use hide code...
    Priyan$hu likes this.
  3. Karan Kumar

    Karan Kumar ★★★★

    Messages:
    102
    Likes Received:
    37
    kr diya bhai ab khush :troll:
    Daniel Robyn likes this.
  4. Ibrar Alam(RONIK)

    Ibrar Alam(RONIK) ★★★★★★★

    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    587
    what`s limits.....
    Ibrar Alam likes this.
  5. Karan Kumar

    Karan Kumar ★★★★

    Messages:
    102
    Likes Received:
    37
    Unlimited
  6. Ibrar Alam(RONIK)

    Ibrar Alam(RONIK) ★★★★★★★

    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    587
    unlimited in 0 balance....

    Delhi work h kya??
    Last edited by a moderator: Sep 28, 2014
    Ibrar Alam likes this.
  7. Karan Kumar

    Karan Kumar ★★★★

    Messages:
    102
    Likes Received:
    37
    0 balance condition,nd dont know about delhi

    okkk i try it nd thanxx.....
    Last edited by a moderator: Oct 1, 2014
  8. Simplytion

    Simplytion ★★★

    Messages:
    61
    Likes Received:
    15
    I'll test after reaching 100 posts target.
  9. superd

    superd ★★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    2,275
    Likes Received:
    317
    already know but want to use it in vpn:sad:
  10. sanju-A007

    sanju-A007

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
  11. AKASH86

    AKASH86 ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,123
    Likes Received:
    84
    how to use it android as well as pc...plz give process
  12. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    339
    how to make a config for it?
  13. Karan Kumar

    Karan Kumar ★★★★

    Messages:
    102
    Likes Received:
    37
    Config r not working :sad:

    use firefox in pc enter this proxy in it,for mobile enter proxy in internet setting
    Mittalji likes this.
  14. rhack1255

    rhack1255 ★★★★★★

    Messages:
    540
    Likes Received:
    21
    want to use this with vpn plssss make working config
  15. jay67

    jay67 ★★★★★★

    Messages:
    554
    Likes Received:
    46
    telll me apn........
  16. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    339
    Ok what about apn
  17. superd

    superd ★★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    2,275
    Likes Received:
    317
    tata.docomo.internet
    Karan Kumar likes this.
  18. Ibrar Alam

    Ibrar Alam ★★★

    Messages:
    82
    Likes Received:
    32
    can you pm me
  19. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    339
    Kproxy is limited and this proxy ia not working any other proxy?
  20. sanju-A007

    sanju-A007

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    what kproxy ??? give me kproxy trick.
  21. Karan Kumar

    Karan Kumar ★★★★

    Messages:
    102
    Likes Received:
    37
    try any proxy of 4everproxy.com

    it's a proxy site :) u can try these proxy
    192.30.136.222
    192.110.165.94

    yup it is still working :)
    Last edited by a moderator: Oct 6, 2014
    DooMLoRD and Rastinder like this.
  22. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    339
    It's not a proxy site bro....by using this as proxy getting error
  23. DooMLoRD

    DooMLoRD Moderator Staff Member Moderator

    Messages:
    948
    Likes Received:
    294
    is it still working?
    i am now able to open the homepage///from haryana

    with the same proxy?199.231.84.62?
    mine is connecting sometime and many time doesn't

    thanks buddy...issue has been resolved..used www.****
    earlier it was working without www.** !!!!
    also now i have trouble downloading with idm...it's downloading a page everytime (www.***/index)
    but i have downloaded eagleget downloader..it doesn't have this problem
    again lot's of thanks
    Last edited by a moderator: Oct 6, 2014
  24. Karan Kumar

    Karan Kumar ★★★★

    Messages:
    102
    Likes Received:
    37
    write full address ie www.***.com dont ignore www in my area homepage doesnt open if i write direct t@ta******.com
    DooMLoRD likes this.
  25. fulcrum95

    fulcrum95 ★★★★★★

    Messages:
    581
    Likes Received:
    47
    Karnataka?? and can we use it in ProxyCap??
  26. Karan Kumar

    Karan Kumar ★★★★

    Messages:
    102
    Likes Received:
    37
    dont knw bro.. :sad:
  27. superd

    superd ★★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    2,275
    Likes Received:
    317
    member warned for spamming two of his comment deleted
    Ninja@Hattori likes this.
  28. pankajkumra

    pankajkumra ★★

    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    openly post kar de bro phir thik rahega aur nayi trick bhi dhund liyo ---------------- waise bhi aur trick bhi jaldi mil jaati hai aur jaldi block ho jaati h tum jaison ki wajah se
  29. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    339
    He can't post openly....if you want increase your post count or request in pm...
  30. superd

    superd ★★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    2,275
    Likes Received:
    317
    increase your post count or ask thread owner for trick in pm