1. Welcome to DigitalJanta - Tech people community !

    #Everything is free here, you just need to register / login here.

    #More than 1000+ active users per day.

    #Login to view latest content list, message, chats and many more...

    Signup/Login

Trick free fb for 3 months

Discussion in 'Reliance Internet tricks' started by srijan ojha, Mar 7, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. srijan ojha

    srijan ojha Super Moderator Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    799
    Likes Received:
    661
    buy a new sim and do a 2nd recharge of just rs 3 ,, thats it u will get 3 month unlimited fb...
     
    samrat and anil028 like this.
  2. BlueBird

    BlueBird DroidTechie Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    1,714
    Likes Received:
    725
    Which sim are you talking about :troll3:
     
  3. srijan ojha

    srijan ojha Super Moderator Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    799
    Likes Received:
    661
    reliance

    mere pas abhibhi 3 sim hai fb free hai.. bt host not working here
     
    Last edited by a moderator: Jul 22, 2016
  4. BlueBird

    BlueBird DroidTechie Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    1,714
    Likes Received:
    725
    FB TW WA Blocked by reliance ...now stop posting these shit :mad:
     
  5. srijan ojha

    srijan ojha Super Moderator Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    799
    Likes Received:
    661
    okk wait
     
  6. Tam88

    Tam88 ★★★★

    Messages:
    149
    Likes Received:
    41
    Ur from?
    main balance se act kiya ja sakta hai kya? koi ussd code ho to batana

    static IP na ho to koi bhi host try karlo, kaam nehi karega :idk:
     
    Last edited by a moderator: Jul 22, 2016
  7. srijan ojha

    srijan ojha Super Moderator Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    799
    Likes Received:
    661
    upload_2016-3-7_7-54-37.png upload_2016-3-7_7-54-37.png
     

    Attached Files:

  8. srijan ojha

    srijan ojha Super Moderator Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    799
    Likes Received:
    661
    new sim lagaga... m frm kolkata
     
  9. barikajit

    barikajit ★★★★★ ProActive

    Messages:
    377
    Likes Received:
    40
    How can I check static ip
     
  10. srijan ojha

    srijan ojha Super Moderator Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    799
    Likes Received:
    661
  11. barikajit

    barikajit ★★★★★ ProActive

    Messages:
    377
    Likes Received:
    40
    Thanks

    115.250.170.229 this is my I.p. address if static I.p. what should be shown
     
    Last edited by a moderator: Jul 22, 2016
  12. sb4frns

    sb4frns ★★★

    Messages:
    52
    Likes Received:
    1
    which state?
     
  13. barikajit

    barikajit ★★★★★ ProActive

    Messages:
    377
    Likes Received:
    40
    Westbenal
     
  14. amar099945

    amar099945 ★★★★

    Messages:
    158
    Likes Received:
    20
    i had recharge with rs 3 but it given rs2 talktime.
     
  15. L@St ViRu$ $t@nDiNg

    [email protected] ViRu$ [email protected] ★★★★

    Messages:
    197
    Likes Received:
    72
  16. aakashasaj

    aakashasaj ★★★

    Messages:
    97
    Likes Received:
    23
    is it working right now?
     
  17. maxxxlko

    maxxxlko ★★★★

    Messages:
    145
    Likes Received:
    36
    Kolkata ....can u pm me...I can gv u unlimited reliance trick..but only for Kolkata
     
  18. mashuk123

    mashuk123 ★★★★

    Messages:
    129
    Likes Received:
    20
    its fake, reliance is no more providing static ip.
     
  19. abhijot

    abhijot ★★★

    Messages:
    85
    Likes Received:
    10
    IS it working ??
     
  20. srijan ojha

    srijan ojha Super Moderator Staff Member Super Moderator ProActive

    Messages:
    799
    Likes Received:
    661
    nope bro its block now in all state..............
     
  21. raj0075

    raj0075 ★★★

    Messages:
    54
    Likes Received:
    3
    is it still working?????????
     
  22. raj0075

    raj0075 ★★★

    Messages:
    54
    Likes Received:
    3
    ussd code for rs. 3 recharge...
     
  23. raj0075

    raj0075 ★★★

    Messages:
    54
    Likes Received:
    3
    thanks for sharing......
     
  24. Raja555

    Raja555 ★★★

    Messages:
    70
    Likes Received:
    8
    Bro i have many Sites but i can't use them as host?How to do it?Should i dynamically change it?
     
  25. Tam88

    Tam88 ★★★★

    Messages:
    149
    Likes Received:
    41
    Static IP na mile to open VPN try maro. VPN server se static ip mil jata hai. jitni baar chahe disconnect karo, phir vpn connect karne par wohi ip dikhega.
    What do you mean by many sites? TUm site banate ho ? yaha ho host sites ki baat ho rahi thi
     
  26. Raja555

    Raja555 ★★★

    Messages:
    70
    Likes Received:
    8
    what i tried to say that my network offers almost 16 host sites but unfortunately they can't be used in handlers or any vpn.Yes i am talking about host sites.Although i am a web developer and Hacker as well (CEH and OSCP)
     
  27. sam@619deep

    [email protected] ★★★★★ ProActive

    Messages:
    472
    Likes Received:
    22
    rs 3 ka rechare kaise karu kuch to batao .kya bihar sim me kaam karegi ye trick
     
  28. Priyan$hu

    Priyan$hu ★★★★★★★ ProActive

    Messages:
    1,296
    Likes Received:
    806
    Dont spam here u could have asked these ques in just 1 comment.:spam:
     
  29. Tam88

    Tam88 ★★★★

    Messages:
    149
    Likes Received:
    41
    Which network? 16 host sites for free browsing ?? just name those-
    Bhai tum to professional ho, tunneling ke bare mein tum humse obviously jyada hi janoge :)
    ho sake to thoda jankari diya karo WireShark ke bare mein.
    Hope we could help each other in DJ.
     
  30. Tam88

    Tam88 ★★★★

    Messages:
    149
    Likes Received:
    41
    are you asking? or have tried yourself?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page