1. Welcome to DigitalJanta - Tech people community !

    #Everything is free here, you just need to register / login here.

    #More than 1000+ active users per day.

    #Login to view latest content list, message, chats and many more...

    Signup/Login

Proxycap help

Discussion in 'Internet help & support' started by 4321b, Dec 13, 2014.

  1. 4321b

    4321b ★★★★★

    Messages:
    246
    Likes Received:
    50
    After creating all setting when i enable proxycap it is not working. Connection status is showing blank. And some time it show error that some thing is not loaded and forces me to restart my pc. I tried allowing it on firewall but still no luck WTH is going on:sad::sad:
     
  2. R$K

    R$K Co-Admin Staff Member Co-Admin ProActive

    Messages:
    2,646
    Likes Received:
    2,352
    proxyfire is installed on ur system ?
     
  3. 4321b

    4321b ★★★★★

    Messages:
    246
    Likes Received:
    50
    yes it was instaled but i uninstalled it and tried still it is not using proxycap and using net directly
     
  4. Rastinder

    Rastinder ★★★★★★★

    Messages:
    1,467
    Likes Received:
    356
    what's the problem? you can't browse? or that's the only error
     
  5. 4321b

    4321b ★★★★★

    Messages:
    246
    Likes Received:
    50
    after configuring when i enable proxycap and open browser it connects directly not through proxycap
     
  6. R$K

    R$K Co-Admin Staff Member Co-Admin ProActive

    Messages:
    2,646
    Likes Received:
    2,352
    u have not successfully uninstalled proxyfire. have u uninstalled proxyfire module ? if not then proxycap will not run properly.
     
  7. 4321b

    4321b ★★★★★

    Messages:
    246
    Likes Received:
    50
    where is module and how to uninstall it
     
  8. R$K

    R$K Co-Admin Staff Member Co-Admin ProActive

    Messages:
    2,646
    Likes Received:
    2,352
    Follow my steps :
    • Install proxyfire
    • Now go to program files/proxyfire/syssetting.exe open it
    • u will see module , now uninstall that
    • after uninstall module uninstall proxyfire
    • restart system
    • run ccleaner and clear system cache & temp files
    • now install proxycap and don`t patch it, use it as trail version
    • now make setting and rules on proxycap and use ur trick :)
     
  9. casanovakr1995

    casanovakr1995 ★★★★

    Messages:
    183
    Likes Received:
    85
    same problem with me :sad: i dint even installed proxyfire ..proxycap shows HTTP error bad request (400) and connection time out,,in both apn rcomwap and smartwap ,, :'(
     
  10. 4321b

    4321b ★★★★★

    Messages:
    246
    Likes Received:
    50
    THANKS but I installed it in other drive and now it is working fine but i want it in c drive so will try ur solution:boast:can u pm the reliance trick:confused:
     
  11. umar

    umar ★★★★★★

    Messages:
    582
    Likes Received:
    121
    Is there any proxy cap app for android
     
  12. 4321b

    4321b ★★★★★

    Messages:
    246
    Likes Received:
    50
    now i m getting bad request error
     
  13. casanovakr1995

    casanovakr1995 ★★★★

    Messages:
    183
    Likes Received:
    85
    Same
    same here
     
  14. 4321b

    4321b ★★★★★

    Messages:
    246
    Likes Received:
    50
    Then wht u r using
     
  15. casanovakr1995

    casanovakr1995 ★★★★

    Messages:
    183
    Likes Received:
    85

Share This Page