• Welcome to Technology Discussion Forum - Digital Janta !

    > More than 2000+ active users per day.

    > You can create & share any tech related articles with all members, increase your learning

    > You can take any technical help related to Telecom, Internet, Mobiles, technical from our members

    > Login to view latest content list, message, chats and many more...

    Join Us Free

Reliance 3G Unconfirmed !

Status
Not open for further replies.

KRATO$

Staff Member
Staff member
Moderator
Messages
578
Reaction score
359
Ola Dj
Itz spreading Craze of JIO 4G
those who don't manage to have JIO
They can loot RELIANCE atmost for 1st time..

Here Goes like this :




[PRO]
Personally Tested on DELHI SIM and it works for me for first time only.

- You Need DELHI SIM
- Do RC of 219 2G (Unlimited Plan for Delhi) but it gives about 30Gb.
- Send SMS "STOP" to 1925. Remember, you must get 2 Confirmation SMS in your INBOX
- After the Confirmation from 1925 as well as Reliance, Send SMS "START" to 1925.
- Switch Off your Mobile upto 10 Mins. and Again On it.
- BINGO !!!! You've 30Gb which you may use in 3G Speed in WCDMA Mode.


NOTE :
Use APN : rcomwap
first try with Small RC of 2G for Testing.
Don't try with 2G 9 RC coz its giving 50Mb 3G.

For PLANS visit

Personally I've tested it in New Sim.
it Worked on 1st RC for first Month but in next month its giving 2G Speed only.

Don't Blame if you won't getting 3G because its tested on NEW SIM first RC.

[/PRO]

Thanks.

 

Avid

Average
Messages
296
Reaction score
54
[PRO]Seems legit,will try with 14rs 100mb 2g pack today and update how it goes
New Delhi user
Edit: Found this out at relaince website "To ensure we have consent to provide 4G data services, please SMS start to 1925" so does this means that we are using 4g data when we send sms second time ??
Also i think that's the reason why it won't work for second time as you can actually start a service only once ,just my opinion
[/PRO]

Seems legit,will try with 14rs 100mb 2g pack today and update how it goes
New Delhi user
Edit: Found this out at relaince website "To ensure we have consent to provide 4G data services, please SMS start to 1925" so does this means that we are using 4g data when we send sms second time ??
Also i think that's the reason why it won't work for second time as you can actually start a service only once ,just my opinion
U may right... anyways try it with new SIM and Update here.
 
Last edited by a moderator:

Rocker5

Average
Messages
270
Reaction score
80
Ola Dj
Itz spreading Craze of JIO 4G
those who don't manage to have JIO
They can loot RELIANCE atmost for 1st time..

Here Goes like this :




***Hidden content cannot be quoted.***

Thanks.

[PRO]Bro just changing Rcomwap stuf worked on mumbai sim like a charm, 2 months back

30 gb 2g worked at 2g speed .... Note: I din do start stop

Past month:

Reliance is very uncertain...... what worked past month for me already posted

Today :
i have tried 2g over 2g recharge as a member suggested... but outcome is 2g speed and no way to uncap already tried 1925 no luck
If i do a 3g recharge validity will become 1 day
[/PRO]
 

KRATO$

Staff Member
Staff member
Moderator
Messages
578
Reaction score
359
[PRO]
It is already mentioned that it was working with DELHI SIM..

[/PRO]
:troll2:
 

Rocker5

Average
Messages
270
Reaction score
80
Thanks for sharing,atleast something in the day of scarcity hehe. Hope it would work.
[PRO] Try with a small 2g pack if its still working its ur luck ..... if u do a big 2g recharge there is no way other than this method to uncap it worked for me months back ...... tested on my cousins sim yesterday again but no luck so looks like its patched now [/PRO]
 

pratyushasu

Learner
Messages
61
Reaction score
16
Bro i am grom bihar n u'll be knowing jio is out of atock so kindly provide me this trick if its working here in bihar i request you
 

Rocker5

Average
Messages
270
Reaction score
80
[PRO]If anyone has any Reliance 3g trick pls post ..... all the tricks have stopped working Rcomwap tweaks are not working......... even Hammer UDP trick is patched now [PRO][/PRO][/PRO]
 

BlueBird

Staff Member
Staff member
Moderator
Messages
1,719
Reaction score
480
This is a old trick which is now patched so better don't waste money on this. :blush:
 

KRATO$

Staff Member
Staff member
Moderator
Messages
578
Reaction score
359
NOT WORKING ANY-MORE

THREAD LOCKED
 
Status
Not open for further replies.
Top